Historia

Yritys aloitti toimintansa vuonna 2003. Matkanvarrelle on osunut kaikenlaisia juhlia ja tapahtumia. Ensimmäinen telttojen pystytys oli Vammalan markkinoille, jolloin satoi ja ajattelin, että tällaistako tämä tulee olemaan. Vuosien varrella on oppinut lukemaan säätiedotuksia ja suunnittelemaan pystytykset ja purkamiset sään mukaan.

refe_alastaro2[1]

Alastaron moottoriradalla

Alastaron moottoriradalle oli myös ensimmäisiä teltan pystytyksiä, siellä ollut vuosien varrella mm. varikkotelttana, oluttelttana, vip-telttana, katsastustelttana, ruokatelttana ym. On ollut moottoripyöräkisoja, rata sm-kisoja, jokamiesluokan sm-kisoja, kiihdytyskilpailuja, kuorma-autokisat ym. Parhaiten kuitenkin on jäänyt mieleen kun radalla oli reilu 20 ferraria.

Kuljetusliike Finska Oy on ollut alusta asti yhteistyökumppaninamme. Lavian kuuluisat markkinat järjestetään kesän kuumimpaan aikaan, siellä muuten karaoketeltta aina mukana. Kotkan Meripäivät ja siellä Ravintola Kairo aina mukana iloisine työntekijöineen. Turun Kone-Rent on ollut alusta asti myös mukana yhteistyökumppanina. Siinä listaa ensimmäisen vuoden isoimmista asiakkaista.


Seuraavana vuonna ehkä itselleni suurin tapahtuma oli kun itse Juice esiintyi paikallisessa Myllybaarissa, jossa telttaa tarvittiin tietenkin lisätilana. Myös Meiju Suvas esiintyi samaisessa paikassa myöhemmin samana kesänä. Okra-näyttely (maatalousnäyttely) tullut kanssa tutuksi paikaksi vuodesta 2004 lähtien, jossa ollutkin asiakkaina vuosien mittaan mm. Pouttu Oy, Hiven Oy, A-tuottajat Oy, Farmit Website Oy. Hotelli Ellivuori tarvitsi isoa telttaa bileisiinsä, myöhemmin siellä ollut mm. avantouinnin SM-kilpailut, jossa teltta toimi ruoka-katoksena. Dragon-soutu Turussa oli mielenkiintoinen tapahtuma lähinnä osallistujien pukeutumisen vuoksi.


Vuosi 2005 oli Uudenkaupungin rallin vuoro, jossa Janne Vähämiko järjesti sponsoreilleen tilaisuuden mistä vauhtia ei puuttunut. Yleisöllä oli mahdollisuus seurata Jannen voitokasta menoa suoraan teltasta samalla nauttien hyvästä ruuasta, virvokkeista sekä silloisen Karita Tuomolan esiintymisestä.


Vuonna 2006 Rally Team Mikkonen järjesti Hyvinkään rallissa vip-tapahtuman. Vatajankosken sähköllä oli kuuden paikkakunnan kiertue, joka huipentui Kankaanpäähän heidän omien toimitilojensa pihaan. Lakeside Golf liittyi myös pysyväksi asiakkaaksi tänä vuonna.


2007 Ravintola Kultainen Kukko Kankaanpää jäi mieleen erityisesti, sillä teltan pystytyksen aikana tuli vettä taivaan täydeltä ja täytyy sanoa, ettei pystyttäjillä ollut kuivaa vaatekappaletta yllään. Oy Husqvarna Ab järjesti Powerparkissa suuren tapahtuman leirintä-alueella. Myös shakin SM-turnausjärjestettiin Vammalassa, jossa Ravintola Liekoranta järjesti kilpailijoiden muonituksen.


FinnMetko-messut

FinnMetko-messut

2008 kuviin astui FinnMetko-messut (kone-messut), jossa asiakkaina mm. Euran hydrauliikka ja metallirakenne Oy, Oy Logset Ab.


Hämeen keskiaikamarkkinat

Hämeen keskiaikamarkkinat

2009 uutena isoimpana tapahtumana mukaan tuli Hämeen Keskiaikamarkkinat. Suunta-Sepot järjesti Vammalassa suunnistuksen SM-kisat, jossa teltat toimivat huoltopisteinä.


DBTL

DBTL

2010 Turussa aloitettiin DBTL-yhteistyö tänä vuonna. Sieltä päällimmäisen mieleen on jäänyt Pelle Miljoonan lämmittely bäkkäriteltalla, Andy McCoyn ym. tapaaminen. Siirrettiinpä siellä 255m2 telttakin noin 50 miehen voimin.Ruisrock Turku tuli myös tutuksi tänä kesänä.


2011 pitää mainita ainakin Rihannan konsertissa ollut vip-teltta. Tall Ships Races Turku myös työllisti, siitäkin kiitos Pasi Tammiselle. Cycling For Libraries järjesti pyöräilytapahtuman Tanskan Kööpenhaminasta Saksan Berliiniin, jossa olimme myös mukana telttailemassa.

Teltan suojassa järjestyy helposti niin syntymäpäivät, häät kuin muutkin juhlatapahtumat

Teltan suojassa järjestyy helposti niin syntymäpäivät, häät kuin muutkin juhlatapahtumat

Tässä nyt mieleenpainuvimpia tapahtumia. Mukana on ollut tietenkin lukuisia häitä, syntymäpäiviä, rippijuhlia, ylioppilasjuhlia, rapujuhlia ym.